• zipen

Produk

  • High Temperature & High Pressure Magnetic Reactor

    Suhu Tinggi & Reaktor Magnétik Tekanan Tinggi

    1. ZIPEN nawarkeun HP / HT réaktor anu lumaku pikeun tekanan dina 350bar jeung hawa nepi ka 500 ℃.

    2. reaktor bisa dijieun tina S.S310, titanium, Hastelloy, Zirconium, Monel, Incoloy.

  • Hydrothermal Synthesis Reactors

    Reaktor Sintésis Hidrotermal

    Unit reaktor sintésis hidrotermal bisa dipaké pikeun nguji grup média anu sarua dina kaayaan anu béda atawa grup média anu béda dina kaayaan anu sarua.

    Unit reaktor sintésis hidrotermal diwangun ku awak kabinét, sistem puteran, sistem pemanasan sareng sistem kontrol.Awak kabinet dijieunna tina stainless steel.Sistem puteran diwangun ku motor, kotak gear sareng dukungan puteran.Sistem kontrol utamina ngatur suhu kabinét sareng laju puteran.

  • Homogeneous Reactor/Hydrothermal Reaction Rotary Oven

    Homogén réaktor / Réaksi hidrotermal Oven Rotary

    Réaktor homogen diwangun ku awak kabinét, bagian puteran, manaskeun sareng controller.Awak kabinet dijieunna tina stainless steel.Sistem puteran diwangun ku kotak gear motor sareng dukungan puteran.Sistem kontrol utamina ngatur suhu kabinét sareng laju puteran.Réaktor homogén ngagunakeun sababaraha kapal réaktor sintésis hidrotermal pikeun nguji kelompok média anu sami dina kaayaan anu béda atanapi kelompok média anu béda dina kaayaan anu sami.

  • Pilot/Industrial magnetic stirred reactors

    Pilot/Industrial magnét diaduk réaktor

    reaktor ieu loba dipaké dina minyak bumi, kimia, karét, péstisida, ngalelep, ubar, kadaharan sarta dipaké pikeun ngalengkepan wadah tekanan vulkanisasi, nitrification, hidrogénasi, alkylation, polimérisasi, kondensasi, jsb Nurutkeun kana prosés produksi béda, kaayaan operasi. , jsb, struktur desain sareng parameter réaktor béda-béda, nyaéta, struktur réaktor béda-béda, sareng éta kalebet alat wadah anu henteu standar.

  • Catalyst evaluation system

    Sistim evaluasi katalis

    Prosés dasar: Sistim nyadiakeun dua gas, hidrogén jeung nitrogén, nu masing-masing dikawasa ku regulator tekanan.Hidrogen diukur sareng disuap ku pengontrol aliran massa, sareng nitrogén diukur sareng disuap ku rotameter, teras dialihkeun kana réaktor.Réaksi kontinyu dilaksanakeun dina kaayaan suhu sareng tekanan anu diatur ku pangguna.

  • Experimental rectification system

    Sistim rectification ékspérimén

    Sistim nu mangrupa Unit rectification NPG neopentyl glikol kontinyu otomatis dikawasa ku komputer, nu diwangun ku opat bagian: Unit persiapan bahan, Unit dahar bahan, Unit munara rectification sarta Unit kempelan produk.Sistim nu geus sadia pikeun duanana kadali jauh ku cara maké IPC jeung kontrol manual ku cara maké kabinét kontrol dina loka.

  • Experimental nitrile latex reaction system

    Sistem réaksi latex nitrile ékspérimén

    Sistem ieu dianggo pikeun panalungtikan ékspérimén sareng pamekaran lateks nitrile, ngagunakeun kontrol manual pikeun nyoco kontinyu sareng réaksi angkatan.

    Sistim nu adopts konsép design modular, sarta sakabeh parabot na pipelines nu disusun dina pigura, nu ngawengku tilu bagian: tank gudang bahan baku, Unit dahar jeung Unit réaksi.

    Sistim kontrol instrumen PID dipaké.Sakabeh sistem mangrupakeun platform eksperimen aman tur efisien.

  • Experimental Nylon reaction system

    Sistem réaksi nilon ékspérimén

    Réaktor dirojong dina pigura alloy aluminium.Réaktor ngadopsi struktur flanged kalayan struktur anu lumrah sareng tingkat standarisasi anu langkung luhur.Éta tiasa dianggo pikeun réaksi kimia tina sababaraha bahan dina suhu anu luhur sareng tekanan anu luhur.Ieu hususna cocog pikeun aduk jeung réaksi bahan viskositas tinggi.

  • Experimental polyether reaction system

    Sistem réaksi poliéter ékspérimén

    Sakabeh susunan sistem réaksi terpadu dina pigura stainless steel.Klep nyoco PO / EO dipasang dina pigura pikeun nyegah pangukuran skala éléktronik tina kapangaruhan nalika operasi.

    Sistim réaksi disambungkeun jeung pipa stainless steel sarta valves jarum, nu gampang pikeun disconnection na ulang sambungan.

  • Bench Top Reactor, Floor stand Reactor

    Bangku Top Reaktor, Lantai nangtung Reaktor

    Bangku luhur reaktor integrates kaunggulan-suhu tinggi na-tekanan tinggi reaktor jeung automation, calakan, kalawan volume 100-1000ml, basajan tur intuitif operasi layar toél jeung panganteur operasi jelas, nu solves masalah mékanis jeung pajeujeut tina tombol tradisional. kontrol;Éta tiasa ngarékam sareng ngumpulkeun sadaya data sacara real-time sareng nampilkeunana dina layar rampa kalayan grafik online, sapertos suhu réaksi, tekanan, waktos, laju campur, sareng sajabana, anu tiasa gampang ditingali sareng dianalisis ku pangguna iraha waé, sareng bisa diékspor ku USB flash disk.Éta tiasa ngahasilkeun kurva suhu, tekanan sareng laju, sareng ngawujudkeun operasi anu teu diawaskeun.

  • Polymer polyols (POP) reaction system

    Sistem réaksi polimér poliol (POP).

    Sistim ieu cocog pikeun réaksi kontinyu bahan fase gas-cair dina suhu luhur sarta tekanan tinggi.Ieu utamana dipaké dina uji Éksplorasi kaayaan prosés POP.

    Prosés dasar: dua palabuhan disadiakeun pikeun gas.Hiji port nyaéta nitrogén pikeun ngabersihan kaamanan;anu sanésna nyaéta hawa salaku sumber kakuatan klep pneumatic.

  • Experimental PX continuous oxidation system

    Sistem oksidasi kontinyu PX ékspérimén

    Sistem ieu dianggo pikeun réaksi oksidasi PX kontinyu, sareng tiasa dianggo pikeun simulasi jinis menara sareng jinis ketel dina produksi industri.Sistim nu bisa mastikeun dahar kontinyu bahan baku sarta discharging kontinyu produk, sarta minuhan sarat continuity tina percobaan.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2