• zipen

Systems Réaksi custom

  • Experimental polyether reaction system

    Sistem réaksi poliéter ékspérimén

    Sakabeh susunan sistem réaksi terpadu dina pigura stainless steel.Klep nyoco PO / EO dipasang dina pigura pikeun nyegah pangukuran skala éléktronik tina kapangaruhan nalika operasi.

    Sistim réaksi disambungkeun jeung pipa stainless steel sarta valves jarum, nu gampang pikeun disconnection na ulang sambungan.

  • Experimental rectification system

    Sistim rectification ékspérimén

    Sistim nu mangrupa Unit rectification NPG neopentyl glikol kontinyu otomatis dikawasa ku komputer, nu diwangun ku opat bagian: Unit persiapan bahan, Unit dahar bahan, Unit munara rectification sarta Unit kempelan produk.Sistim nu geus sadia pikeun duanana kadali jauh ku cara maké IPC jeung kontrol manual ku cara maké kabinét kontrol dina loka.

  • Experimental nitrile latex reaction system

    Sistem réaksi latex nitrile ékspérimén

    Sistem ieu dianggo pikeun panalungtikan ékspérimén sareng pamekaran lateks nitrile, ngagunakeun kontrol manual pikeun nyoco kontinyu sareng réaksi angkatan.

    Sistim nu adopts konsép design modular, sarta sakabeh parabot na pipelines nu disusun dina pigura, nu ngawengku tilu bagian: tank gudang bahan baku, Unit dahar jeung Unit réaksi.

    Sistim kontrol instrumen PID dipaké.Sakabeh sistem mangrupakeun platform eksperimen aman tur efisien.

  • Experimental PX continuous oxidation system

    Sistem oksidasi kontinyu PX ékspérimén

    Sistem ieu dianggo pikeun réaksi oksidasi PX kontinyu, sareng tiasa dianggo pikeun simulasi jinis menara sareng jinis ketel dina produksi industri.Sistim nu bisa mastikeun dahar kontinyu bahan baku sarta discharging kontinyu produk, sarta minuhan sarat continuity tina percobaan.

  • Experimental Nylon reaction system

    Sistem réaksi nilon ékspérimén

    Réaktor dirojong dina pigura alloy aluminium.Réaktor ngadopsi struktur flanged kalayan struktur anu lumrah sareng tingkat standarisasi anu langkung luhur.Éta tiasa dianggo pikeun réaksi kimia tina sababaraha bahan dina suhu anu luhur sareng tekanan anu luhur.Ieu hususna cocog pikeun aduk jeung réaksi bahan viskositas tinggi.

  • Catalyst evaluation system

    Sistim evaluasi katalis

    Prosés dasar: Sistim nyadiakeun dua gas, hidrogén jeung nitrogén, nu masing-masing dikawasa ku regulator tekanan.Hidrogen diukur sareng disuap ku pengontrol aliran massa, sareng nitrogén diukur sareng disuap ku rotameter, teras dialihkeun kana réaktor.Réaksi kontinyu dilaksanakeun dina kaayaan suhu sareng tekanan anu diatur ku pangguna.

  • Polymer polyols (POP) reaction system

    Sistem réaksi polimér poliol (POP).

    Sistim ieu cocog pikeun réaksi kontinyu bahan fase gas-cair dina suhu luhur sarta tekanan tinggi.Ieu utamana dipaké dina uji Éksplorasi kaayaan prosés POP.

    Prosés dasar: dua palabuhan disadiakeun pikeun gas.Hiji port nyaéta nitrogén pikeun ngabersihan kaamanan;anu sanésna nyaéta hawa salaku sumber kakuatan klep pneumatic.